Contact

Marketing en communicatie

Sinaasappelen te koop!

Zaterdagochtend. Weekmarkt in de stad. Van een afstand hoor je de zware, bekende stem al. “Sinaasappelen te koop! Lekkere sappige sinaasappelen! Wie maakt me los?”

Een stem die je uit duizenden herkend. Dat is JOUW groenteman. Zonder deze man is de markt de markt niet. Dus loop je altijd even langs zijn kraam. Voor groenten en fruit. Of simpelweg voor een praatje. Het voelt vertrouwd, deze typische marktkoopman. Met een lach op jouw gezicht loop je verder. Hij maakt indruk op je, iedere week weer.

Marketing is het zelfde als dat wat de groenteman doet. Met jouw marketinginstrumenten laat jij aan jouw klanten weten dat je er bent.

Dat je iets te bieden hebt. En dat ze daarvoor bij jou moeten zijn. Een bijzondere uitstraling zorgt voor een indrukwekkende indruk.

Laten wij nou kundig genoeg zijn om jouw USP’s goed te visualiseren. En deze vervolgens in de markt te brengen door middel van communicatie. Net zoals de groenteman zijn bekende zin over de markt uitroept, spreken wij de boodschap van jouw bedrijf uit. Bijvoorbeeld door middel van een website, nieuwsbrieven en social media.