Contact

Sparring en strategie

Heb jij een idee?

Zet het samen met ons om tot een doel!

Sparring
Sparringpartner. Vaak omschreven als een oefenpartner voor beroepsboksers. Een tegenstander die ervoor zorgt dat de bokser tijdens zijn trainingen kracht opbouwt. Geholpen door attributen, zoals een spiegel. Daarmee kan de bokser direct zijn bewegingen zien. Meteen corrigeren wanneer hij een incorrecte ‘move’ maakt. Immers, het gevecht moet gewonnen worden. Wat wij doen is gelijk aan de tegenstander van de bokser. Mét spiegel.

Wij brainstormen met jou over allerlei zaken die betrekking hebben op jouw bedrijf. Al jouw plannen en ideeën komen ter tafel. Daarmee gaan we aan de slag. In overleg met jou laten we jouw organisatie groeien. Je wordt (weer) zichtbaar in de markt en bij jouw doelgroep.

Strategie
Een strategie bepalen. Dat klinkt best ingewikkeld. Veel ondernemers zien er tegenop of zien er simpelweg het nut niet van in. Je hebt als doel winst te maken met jouw organisatie. Punt. Moeilijker is het niet. Maar om daar te komen, om telkens een goed rendement te behalen, is het wel slim om een plan te schrijven. Een strategie te bedenken. Want als je eenmaal met je bedrijf bezig bent, verlies je vaak de basis uit het oog. Wat zijn de missie en visie van jouw bedrijf? Wie wil je als klanten? Welke doelgroep ga je daarvoor benaderen? En op welke manier?

Al deze vragen (en nog veel meer) stellen we aan je als zijnde jouw sparringpartner. Als alle antwoorden gegeven zijn kunnen we samen een weg gaan uitstippelen. Zodat jij na het bewandelen van die weg jouw doel bereikt.